Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οριστικό: Τέλος ο Πλατανιάς, στην SL2 ο Διαγόρας!

Οριστικό: Τέλος ο Πλατανιάς, στην SL2 ο Διαγόρας!

Το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε για τον Πλατανιά και η ομάδων των Χανιών οδεύει οριστικά πια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην SL2 περίμεναν έως και σήμερα την καταβολή των χρημάτων για το παράβολο καθώς υπήρχε η περίπτωση να έχει γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που δρομολογήθηκαν από την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (16/9) ο Πλατανιάς είναι εκτός πρωταθλήματος. Τη θέση του θα πάρει ο Διαγόρας με βάση την προκήρυξη.

Το αδιέξοδο για τον Πλατανιά που σήμανε και το τέλος εποχής φάνηκε από χθες. Στην τηλεδιάσκεψη δεν εμφανίστηκε ώστε να τον εκπροσωπήσει, ενώ δεν ζητήθηκε από κανέναν παράταση για τη δήλωση συμμετοχής στην SL2.

Κάποιοι περίμεναν μέχρι και την τελευταία, σήμερα δηλαδή, μήπως εμφανιστεί η καταβολή του παράβολου από άλλη τράπεζα, κάτι που δεν έγινε. Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο το θέμα και κλείνει έτσι το κεφάλαιο Πλατανιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν από εδώ και στο εξής κάποια ΠΑΕ δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε η θέση θα καλυφθεί από ομάδα της FL.

mikriliga

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS