Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Θα αποφασίσει η ΕΠΟ στις 19/8 για αναδιάρθρωση»

«Θα αποφασίσει η ΕΠΟ στις 19/8 για αναδιάρθρωση»

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και την αναδιάρθρωση σε Σούπερ Λιγκ 2 - Φούτμπολ Λιγκ μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του West TV το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής.

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Έχει οριστεί ΓΣ στις 9/10. Υπάρχει ζήτημα με το νόμο του Αυγενάκη που εξαιρεί την ΕΠΟ από το εκλογικό σύστημα των αθλητικών ομοσπονδιών, πλην όμως ζήτησε να γίνουν οι εκλογές το Νοέμβριο με παράταση της θητείας των μελών των διοικήσεων. Αν υπάρξει κάτι άλλο θα αποφασιστεί στη Εκτελεστική Επιτροπή. Θα πάμε σε εκλογές με το ισχύον εκλογικό σύστημα».

Για την αναδιάρθρωση σε Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ: «Θα αποφασίσει η ΕΠΟ στις 19/8 αφού λάβει τις προτάσεις της Ένωσης SL2 – FL και της Επιτροπής Διοργανώσεων».

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS