Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άμεσα η απόφαση για Ξάνθη και Απόλλωνα

Άμεσα η απόφαση για Ξάνθη και Απόλλωνα

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάστηκαν οι προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης. Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο ομάδων ζήτησαν πρωτάθλημα με 15 ομάδες, ενώ το αίτημα των Χανίων για να μπλοκαριστούν τα μπαράζ κρίθηκε εκπρόθεσμο.

Εκ μέρους του Απόλλωνα Σμύρνης ο Βασίλης Γκαγκάτσης ανέφερε στην εκδίκαση ότι η Εκτελεστική Επιτροπή έπρεπε να έχει αυξήσει τις ομάδες της Superleague από 14 σε 15 και πως η αύξηση αυτή δεν τροποποιεί την προκύρυξη του πρωταθλήματος.

Γιώργος Στρατός και Ελευθερία Ρίζου εκπροσώπησαν την Ξάνθη, ενώ από πλευράς τα Χανιά εκπροσώπησε ο Γιώργος Παναγόπουλος. Ο νομικός της Super League 1, Γιάννης Οικονομάκης, ανέφερε πως είναι αστείο να γίνεται λόγος για πρωτάθλημα με μονό αριθμό ομάδων, καθώς «θα ήμασταν το μοναδικό πρωτάθλημα με αυτό τον αριθμό».

Έκανε σαφές, επίσης, ότι η Super League 1 είναι κατά της αναδιάρθρωσης. Ο Βασίλης Σαράκης εκ μέρους της ΕΠΟ υποστήριξε πως δεν γίνεται κάθε χρόνο να αλλάζει ο αριθμός των ομάδων και πρέπει για τουλάχιστον δύο έτη να παραμείνουν 14 οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία.

Σημειώνεται πως η απόφαση θα βγει άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι Ξάνθη και Απόλλων θέλουν να συμμετάσχουν στη Super League 1 δίχως να δώσουν αγώνες μπαράζ, με την αιτιολογία ότι έχουν παρέλθει οι προβλεπόμενες ημερομηνίες.

footballleaguenews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS