Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάει για 19 Αυγούστου η απόφαση της αναδιάρθρωσης!

Πάει για 19 Αυγούστου η απόφαση της αναδιάρθρωσης!

Μετά την οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, που σημαίνει ότι και τη νέα χρονιά η SL1 θα έχει 14 ομάδες, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε άλλη μια αναβολή η συζήτηση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών!

Έτσι, οι ομάδες της Super League 2 και της Football League συνεχίζουν να βρίσκονται στον… αέρα, καθώς δεν μπορούν να προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους, μιας και δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συζήτηση για την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση στις δυο αυτές κατηγορίες θα μετατεθεί για τις 19 Αυγούστου (!), με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά! Ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι -έστω και την ύστατη ώρα- θα περάσει η πρόταση για τη νέα Β' Εθνική των δύο ομίλων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS