Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα αναβολή στην ΕΠΟ για την απόφαση της αναδιάρθρωσης!!!

Νέα αναβολή στην ΕΠΟ για την απόφαση της αναδιάρθρωσης!!!

Στον... αέρα συνεχίζουν να βρίσκονται οι ομάδες της Super League 2 και της Football League (μεταξύ των οποίων και η ΒΕΡΟΙΑ) καθώς ούτε και σήμερα πήρε κάποια απόφαση για την αναδιάρθρωση η Ε.Ε. της ΕΠΟ!

Η υπόθεση της αναδιάρθρωσης εξελίσσεται σε θρίλερ ή για την ακρίβεια σε δράμα. Μολονότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν το κυριάρχο θέμα, η ΕΠΟ δεν πήρε καμία απόφαση επ’ αυτού καθώς αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά η διαδικασία που θα καθορίσει το μέλλον του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Η Ομοσπονδία είναι άγνωστο πότε θα ορίσει νέα συνεδρίαση για να ξεκαθαρίσει η αναδιάρθρωση καθώς αυτό που αποφασίστηκε είναι να μη συζητηθεί η απόφαση της Super League 2.

Το μόνο που κλείδωσε σήμερα ήταν πως το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει κανονικά 22 και 29 Αυγούστου με τις έδρες να προκύπτουν μετά από κλήρωση, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για 15 ομάδες στην Super League.

Με πληροφορίες από mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb