Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η SL2 αποφάσισε: 18-16-14 και ένας όμιλος!

Η SL2 αποφάσισε: 18-16-14 και ένας όμιλος!

Ολοκληρώθηκε το σημερινο συμβούλιο της Super League 2.

Σε αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει εισήγηση προς την ΕΠΟ για αύξηση των ομάδων της SL1 σε 18, της SL2 σε 16 με έναν όμιλο και της FL να γίνουν 14.

Υπηρξε ψηφοφορία για το ενδεχόμενο των δύο ομίλων στην SL2 με 16 ομάδες ο καθένας, αλλά παρότι υπερψηφιστηκε, δεν συμπλήρωσε τα 3/4 των παρισταμένων και ετσι απορρίφθηκε.

Την τελική απόφαση αναμένεται να πάρει η ΕΠΟ στην απογευματινή της συνεδρίαση.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφερει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:
 
«1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.
 
2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb