ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ομοφωνία από τους Big 4 για τον νέο αρχιδιαιτητή - Ποιος ο εκλεκτός (ΦΩΤΟ)

Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Πέτερ Φιόρντφελντ ήταν οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, ώστε ένας εκ των δύο να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Σήμερα στις 2:00, λοιπόν, οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος κλήθηκαν να αποφασίσουν για τον νέο αρχιδιαιτητή, με τον εκλεκτό των Big 4 να είναι τελικά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για την επιλογή του Άγγλου ως αρχιδιαιτητή, με τον έμπειρο πρώην ρέφερι να παίρνει τη θέση του Περέιρα.

Φυσικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κλάτενμπεργκ, καθώς πρόκειται για έναν πασίγνωστο τέως διαιτητή, με θητεία στην Premier League και τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι 45 χρονών και διηύθυνε 292 ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα στα 13 χρόνια που ήταν διαιτητής. Διεθνής ήταν για 12 έτη, ενώ «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2017.

Σημαντικότερες στιγμές της διαιτητικής του καριέρας υπήρξαν οι τελικοί του Champions League και του Euro το 2016, όπου και ήταν ο άρχοντας των αναμετρήσεων.

filathlos.gr