ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου για αθλητές από τον Βεροιώτη γυμναστή Χρήστο Βοργιατζίδη (video)

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού που οριοθετεί μια ομάδα στην αρχή της περιόδου, περιλαμβάνονται:

1. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Προαγωνιστική) που αποτελεί την απαρχή για να οικοδομηθεί το προπονητικό έργο της ομάδας.

2. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ κατά την οποία έχουμε ανάπτυξη της αθλητικής απόδοσης στο μέγιστο δυνατό επίπεδο αφού οι τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

3. Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ που έχει ως σκοπό τη διατήρηση των ιδιαίτερων φυσικών χαρακτηριστικών των αθλητών (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα).

Με αυτή την τρίτη περίοδο, τώρα το καλοκαίρι, που οι ομάδες δεν λειτουργούν ουσιαστικά και οργανωμένα (όσο αφορά το αθλητικό τους τμήμα) και οι παίκτες δεν έχουν συμβατικές υποχρεώσεις, έρχεται ο νεαρός Ημαθιώτης γυμναστής, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Βοργιατζίδης και με ατομικές προπονήσεις, που είναι προσαρμοσμένες πάνω στον εκάστοτε αθλητή, να βάλει το θεμέλιο της φυσικής κατάστασης και να βελτιώσει έτσι ο αθλητής τυχόν αδυναμίες, σε τεχνικό και σε φυσικό επίπεδο. Αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά να «βγάλει» την σκληρή δουλειά της ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ περιόδου, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς.

Το πρόγραμμα (προπονήσεις) μεταβατικής περιόδου του Χρ. Βοργιαζίδη περιλαμβάνει: φυσική κατάσταση, συντήρηση, μυϊκή ενδυνάμωση, συναρμογή, τεχνική κλπ

Οι προπονήσεις είναι φτιαγμένες πάνω στον εκάστοτε αθλητή, σε ότι αφορά τις ιδιαιτερότητες και τα ελαττώματά του και βάσει αυτών βγαίνει το πρόγραμμα για την βελτίωση του αθλητή, πάνω σε αυτά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984131804