ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές στις 24 Ιουλίου στην Ένωση SL2-FL, κανονικά υποψήφιος ο Λεουτσάκος

Εντός Ιουλίου αρχαιρεσίες προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 - Football League και η διοργανώτρια λειτουργεί κατ’ εφαρμογή του…

Έτσι στο διοικητικό φορέα της δεύτερης και τρίτης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την Παρασκευή (24/7).

Διαδικασία, στην οποία ο νυν πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος (ΦΩΤΟ) θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον θώκο, με τη διαφορά ότι η θητεία του πλέον θα είναι για τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, οι ομάδες – μέλη της διοργανώτριας ενημερώθηκαν ήδη αρμοδίως για την ημερομηνία των εκλογών.

Στο μεταξύ η Ένωση SL2-FL με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Αναλυτικά: «Ένα χρόνο συνεργασίας μετράει ήδη η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ένας χρόνος που κορυφώθηκε με την υποβολή της πρότασης ‘‘New football practicing models in top tier football facilities (New Youth Football)’’ με έναρξη τον Ιανουάριο 2021 και διάρκεια 3 έτη.

Φιλοδοξία της Super League 2 – Football League είναι η διεύρυνση της σχέσης με νέα project, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Δημοσίου Πανεπιστημίου που παρέχει βασικό πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο στο Sport Management».

a-sports.gr