Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επίσημο: Η έδρα και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Επίσημο: Η έδρα και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Από την περασμένη εβδομάδα είχε γνωστή πως η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 26 Ιουλίου και ώρα 9:00 το βράδυ.

Από τις προηγούμενες μέρες είχε διαφανεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αλλάξει η απόφαση, παρά τις ερυθρόλευκες «απειλές» και την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκφράστηκε και μέσω ανακοίνωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την εισήγηση με ψήφους 12 υπέρ, 4 παρών από τους Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Μάκη Γκαγκάτση, Βαγγέλη Ασλανίδη και Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ όχι ψήφισε μόνο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης!

Αίσθηση, από εκεί και πέρα, προκάλεσαν οι τρεις έδρες που αντιπρότεινε η πλευρά των Πειραιωτών στην Επιτροπή Κυπέλλου για τη διεξαγωγή του τελικού.

Συγκεκριμένα, έριξαν στο τραπέζι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάτι που δεν προκαλεί προφανώς εντύπωση, το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS