ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τότε τελειώνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League 1 - Διακοπές μάξιμουμ δύο εβδομάδων οι παίκτες

Μόλις δύο εβδομάδες θα διαρκέσουν οι διακοπές των περισσότερων ομάδων της Super League 1, καθώς σύμφωνα με το προσχέδιο της λίγκας και της Nova, τα πλέι άουτ και τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου αντίστοιχα.

Σχεδόν όλες οι ομάδες θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 3 Αυγούστου, καθώς το επόμενο πρωτάθλημα έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Εξαίρεση αποτελούν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ (οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος) και ίσως ο ΠΑΟΚ αν τερματίσει δεύτερος.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στις 26 Ιουλίου.

Για τους παίκτες της Ένωσης υπάρχουν δύο πλάνα: α) διακοπές μόλις μίας εβδομάδας αν η ομάδα έχει τερματίσει δεύτερη (προκριματικά Champions League 25-26 Αυγούστου) β) διακοπές δύο εβδομάδων αν τερματίσει στην τρίτη θέση (προκριματικά Europa League τον Σεπτέμβριο). Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ αντιστοίχως.

Όσο για τους ερυθρόλευκους; Όλα θα εξαρτηθούν από τη ρεβάνς με τη Γουλβς (5 ή 6 Αυγούστου). Αν προκριθούν, η περιπέτεια συνεχίζεται non-stop και ο Ολυμπιακός μπορεί να… γράψει ιστορία σε σεζόν με 12 μήνες σερί αγώνων! Αν επικρατήσουν οι Άγγλοι, ίσως να πάρουν και οι Πειραιώτες ανάσες για μία εβδομάδα πριν από την εκκίνηση της επόμενης σεζόν.

filathlos.gr