Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το παραδέχεται η UEFA: «Δεν υπάρχει plan b για το Final 8 του Champions League αν δεν γίνει Λισαβόνα»!

Το παραδέχεται η UEFA: «Δεν υπάρχει plan b για το Final 8 του Champions League αν δεν γίνει Λισαβόνα»!

Δεν υπάρχει plan b για τον τόπο διεξαγωγής του Final 8 του Champions League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Λισαβόνα από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου!

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, η UEFA στη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Η πορτογαλική κυβέρνηση, μάλιστα, επανέφερε σε ισχύ ορισμένα περιοριστικά μέτρα και ειδικά σε περιοχές της Λισαβόνας.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει την UEFA, όπως φαίνεται και από την απάντηση που έδωσε στην έγκυρη εφημερίδα.

«Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και ότι θα είναι δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ένα plan b. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα προσαρμοστούμε αν χρειαστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτήν.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS