Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναδιάρθρωση: Πότε ξεκαθαρίζει το τοπίο

Αναδιάρθρωση: Πότε ξεκαθαρίζει το τοπίο

Είναι δεδομένο πως για την αναδιάρθρωση η Super League έχει την μπάλα στα… πόδια της. Από αυτήν εξαρτάται εάν θα αλλάξει το σκηνικό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ΕΠΟ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει την πρώτη κατηγορία. Το ίδιο και η πολιτεία. Τι θα κρίνει την αναδιάρθρωση όμως; Προφανώς ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους συσχετισμούς δυνάμεων αλλά και επιμέρους -κομβικά- θέματα όπως η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά και το ποσοστό από το στοίχημα, αίτημα που θα κατατεθεί ενιαία από το ποδόσφαιρο.

Αποφάσεις μην περιμένετε σύντομα. Οι εξελίξεις θα τρέξουν όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League. Λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δηλαδή, που η λογική λέει πως θα γίνει τέλη Ιουλίου.

Έως τότε τα σενάρια θα είναι πολλά. Μην ξεχνάτε επίσης πως μπαίνουμε και σε τροχιά εκλογών στην ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν έως το φθινόπωρο, αν και το πιθανότερο είναι η μπίλια να κάτσει πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της SL (σ.σ. 12 Σεπτεμβρίου).

Πρόκειται άλλωστε για το καλοκαίρι της αναδιάρθρωσης….

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS