Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναβλήθηκε η συζήτηση για αναδιάρθρωση

Αναβλήθηκε η συζήτηση για αναδιάρθρωση

Καμία κουβέντα για αναδιάρθρωση δεν έγινε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου του Τάκη Αγραφιώτη.

Ο Παναιτωλικός ως γνωστόν είχε καταθέσει αίτημα να συζητηθεί η περίπτωση αναδιάρθρωσης όπως επιθυμεί άλλωστε και ο ΠΑΟΚ για ευνόητους λόγους.

Μια κουβέντα όμως που όπως τόνισε και ο Αγραφιώτης δεν είναι δυνατόν να γίνει από την στιγμή που τα πάντα είναι ανοικτά για την Σούπερ Λιγκ μετά την προσφυγή του Λεβαδειακού που ζητά να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, τονίζοντας σωστά πως η απόφαση που βγήκε για οριστική διακοπή του ήταν παράτυπη.

Άρα δεν ισχύει, άρα δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα και στην Λίγκα όπως συμφώνησαν άπαντες. Το θέμα μπαίνει στο «αρχείο» και βλέπουμε.

to10.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS