Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θέμα αναδιάρθρωσης και μη διεξαγωγής μπαράζ συζητά η Super League 1!

Θέμα αναδιάρθρωσης και μη διεξαγωγής μπαράζ συζητά η Super League 1!

Το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ του 13ου της Super League 1 με τον δεύτερο της Super League 2 για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία, καθώς και η περίπτωση αύξησης των ομάδων του συνεταιρισμού θα συζητηθούν στο μεθαυριανό (26/6) Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας!

Τα δύο αυτά θέματα περιλαμβάνονται σε επιστολή που έστειλε ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποστηρίζει ότι, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, η διεξαγωγή των μπαράζ καθίσταται αδύνατη και ζητά η Super League 1 να επανεξετάσει το θέμα.

Επίσης, για πρώτη φορά θα συζητηθεί επίσημα θέμα αύξησης των ομάδων που επίσης βάζει η ομάδα του Αγρινίου εφόσον δεν γίνουν τα μπαράζ και έχει ζητήσει και η Ένωση Super League 2-Football League.

Επομένως, το πρώτο Δ.Σ. υπό την προεδρία του Λεωνίδα Μπουτσικάρη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS