ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Super League!

Απορρίφθηκε το αίτημα που είχε κάνει ο Ολυμπιακός για αναβολή των σημερινών εκλογών και παραμονή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Super League. Συγκεκριμένα, το αίτημα του Ολυμπιακού τέθηκε σε ψηφοφορία αλλά δεν πέρασε με ψήφους 8-6.


Πιο ειδικά, Ολυμπιακός, Λάρισα, Άρης, Πανιώνιος, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Λυσάνδρου και αναβολή των εκλογών, ενώ οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Βόλος, ΟΦΗ και Λαμία ψήφισαν αντίθετα.

Κάπως έτσι, το αίτημα των Πειραιωτών έπεσε στο κενό και οι εκλογές για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας έγιναν κανονικά.

Μάλιστα, άμεσα ολοκληρώθηκε και η ψηφοφορία του Δ.Σ. της Super League στην οποία προέκυψε ο νέος πρόεδρος της Λίγκας. Αυτός θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης αφού συγκέντρωσε την πλειοψηφία της προτίμησης των μελών του συνεταιρισμού.

Όπως αναμενόταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα διαδεχθεί τον Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επιστροφή του Τριφυλλιού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από αποχή ετών. 

Μια υποψηφιότητα που στηρίχθηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τελικά επικράτησε με ψήφους 8 έναντι 5 του έτερου υποψήφιου, Αλέξη Κούγια. 

Οι 8 ψήφοι στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη δόθηκαν από τις ΠΑΕ: 

-Παναθηναϊκός 

-ΠΑΟΚ

-ΑΕΚ

-ΟΦΗ 

-Ξάνθη 

-Λαμία 

-Παναιτωλικός 

-Βόλος. 

Υπέρ του Αλέξη Κούγια ψήφισαν: 

-Ολυμπιακός 

-Άρης 

-Λάρισα 

-Πανιώνιος 

-Ατρόμητος. 

Λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης. 

filathlos.gr