ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Θα αποφασιστεί να σταματήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης ήταν χθες (11/6) καλεσμένος στην εκπομπή «WINNER» της τηλεόρασης Creta.

Ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Εργοτέλη.

Ενώ το “δεξί χέρι” του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάγκεντ Σάμι, ανέφερε πως ο τελευταίος έχει βάλει τρία χρόνια στον Εργοτέλη, περίπου 1,5 εκ. ευρώ.

Ο Τουτζάρης τόνισε ότι ο Σάμι, θα μπορούσε να βρίσκεται περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, αν η προσπάθεια που έκανε για επιχειρήσεις στην Κρήτη, δεν σκόνταφτε στην ελληνική γραφειοκρατία.

Ανέφερε όμως, ότι έχει όραμα για τον Εργοτέλη και θέλει να τον δεί κάποια στιγμή στην Σούπερ Λίγκ.

Η εκτίμηση του, Γιώργου Τουτζάρη είναι ότι  είναι ότι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, θα διακοπεί οριστικά την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει το περιθώριο να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Για τους Ιατρούδη και  Εφορντ, τους δυο κορυφαίους παίκτες του Εργοτέλη, μας αποκάλυψε ότι ο δεύτερος φεύγει απο τον Εργοτέλη και ήδη συζητάει και με ομάδες της Σούπερ Λίγκ 1.

Ενώ για τον Ιατρούδη, τόνισε ότι του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του.