ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τότε θα βγει η απόφαση για το μέλλον της Super League 2

Οι ημέρες περνούν και «επίσημα» στην Super League 2 έχουν προγραμματίσει να παίξουν στις 29 Ιουνίου την 21η αγωνιστική και στις 4 Ιουλίου την 22η αγωνιστική. Για τα υπόλοιπα... βλέπουμε. Αυτό έκαναν γνωστό στις 3 του μηνός, μετά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τότε. 

Έκτοτε όμως... συνέβησαν πολλά. Η ΕΠΟ όρισε την 2α Αυγούστου ως καταληκτική ημερομηνία για το μπαράζ του 2ου με τον 13ο της Super League 1, κάτι που αυτόματα δημιούργησε την αίσθηση, και εύλογα, πως είναι αδύνατον να γίνουν όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται, εκτός από τα δύο μπαράζ (12 συνολικά, αφού είναι και 10 στα πλέι οφ).

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν συναντήσεις τόσο με τον Βαγγέλη Γραμμένο όσο και τον Λευτέρη Αυγενάκη, στις οποίες η λίγκα τους μετέφερε την πρότασή της για αναδιάρθρωση, χωρίς πάλι να υπάρχει κάτι «χειροπιαστό». 

Γι' αυτό και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, νέο Δ.Σ., ενώ την ίδια στιγμή αρκετές ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις! Ολα τα παραπάνω «φωτογραφίζουν» πως παραμένει υπαρκτό το ενδεχόμενο να πέσουν άμεσα οι τίτλοι τέλους, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις γίνει το νέο και κρίσιμο Δ.Σ.

filathlos.gr