Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποφασίζει η UEFA για ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εθνικές ομάδες

Αποφασίζει η UEFA για ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εθνικές ομάδες

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει στις 17 και 18 Ιουνίου και καλείται να αποφασίσει για αρκετά εκκρεμή ζητήματα που προέκυψαν εξαιτίας της διακοπής της αγωνιστικής δραστηριότητας, λόγω του κορονοϊού.

Θα πρέπει, λοιπόν, η ευρωπαϊκής ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποφασίσει για τη συνέχεια των διοργανώσεών της για τη φετινή σεζόν μετά την πανδημία, αλλά και για το καλεντάρι της επόμενης.

Συγκεκριμένα, θα τεθούν επί τάπητος:

-Η φάση των «16» και η συνέχειά των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League με τους σχετικούς προσδιορισμούς.

-Οι προκριματικοί γύροι, τα πλέι οφ και οι φάσεις των ομίλων για το Champions League και το Europa League της νέας σεζόν.

-Το πώς θα συνεχιστεί η τρέχουσα σεζόν του Champions League γυναικών, το καλεντάρι της νέας σεζόν της ίδιας διοργάνωσης και οι εναπομείνασες φάσεις του Champions League των Νέων.

- Η διαδικασία της κλήρωσης για το Μουντιάλ του 2020, οι κανονισμοί αδειοδότησης και το Financial Fair Play.

-Το πρόγραμμα και οι έδρες του Euro 2020.

- Τα πλέι οφ του Euro 2020 και η φάση των ομίλων του Nations League.

-Το καλεντάρι για το Nations League.

-ΤοκαλεντάρικαιτοφορμάττουEuropean Women’s Under-17 Championship καιτουEuropean Under-19 Championship.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS