ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωσε προπονητή ο νεοσύστατος σύλλογος γυναικείου ποδοσφαίρου "Veria Ladies"

Νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφάιρου ιδρύθηκε στη Βέροια, με την ονομασία "Veria Ladies", της οποίας την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο 37χρονος Θανάσης Γιαγλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση των Veria Ladies ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Θανάση Γιαγλή.

Ο 37χρονος (09/02/1983) προπονητής επιλέχθηκε με γνώμονα τη φιλοδοξία του στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τον διακατέχει για το ποδόσφαιρο.

Παρά το νεαρόν την ηλικίας του, έχει σημαντικές περγαμηνές μέσα από την παρακολούθηση των Σχολών Προπονητών και των Σεμιναρίων της ΕΠΟ (Σεμινάριο UEFA D, Δίπλωμα UEFA C και τέσσερα διαδικτυακά Σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) αλλά και της Καταλανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθώς είναι κάτοχος του Smart Football Level 1.

Την περσινή χρονιά, στην πρώτη του απόπειρα ως head coach, κατέκτησε τον τίτλο με τον Άχθο Αρούρη στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Ο Θανάσης Γιαγλής, με καταγωγή από το Πέραμα της Αττικής αλλά μόνιμος κάτοικος Βέροιας τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟ Περαμαϊκός, στην ΑΕ Περάματος, στους Σαλαμινομάχους, στον ΜΑΣ Βεργίνα και στον Άχθο Αρούρη.

Η διοίκηση των Veria Ladies εύχονται στον Θανάση πολλές επιτυχίες στο καινούριο του εγχείρημα, εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δημιουργήσει τις βάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, τόσο μέσα από την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο όσο και με τον ακέραιο χαρακτήρα του.

*Στη φωτ. με τον πρόεδρο του ΓΠΣ Βέροια, Αγάπιο Αναστασιάδη