Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οδεύει προς αναβολή ματς της Super League 1!

Οδεύει προς αναβολή ματς της Super League 1!

Απίθανη είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 (6/6, 20:00)!

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού, που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του ματς, με αποτέλεσμα την επιστολή του Ατρομήτου στη λίγκα για τις συνθήκες του αγώνα.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης διεξάγονται μοριακοί έλεγχοι στην περιοχή και τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ωστόσο, η πτήση της αποστολής των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένη να πετάξει το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση ανάψει «κόκκινο» για το παιχνίδι.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το «ΟΚ» για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα «πετάξει» αύριο το απόγευμα και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7/6), καθώς ήδη ομάδες και λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αν, όμως, δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί στο Περιστέρι, όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS