Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οριστικό: Στις 17 Ιουνίου η επιστροφή της Premier League!

Οριστικό: Στις 17 Ιουνίου η επιστροφή της Premier League!

Να επιστρέψει η δράση στην Premier League στις 17 Αυγούστου με τα δυο εξ αναβολής (Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ) συμφώνησαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν στο να διεξαχθούν πρώτα τα δυο εξ αναβολής και ύστερα να μπουν με τον ίδιο αριθμό αγώνων οι ομάδες στις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το τριήμερο 19-20-21 θα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση, με το πρώτο ματς της αγωνιστικής να διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής (19/6).

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/5) το πλάνο είναι τα Σάββατα να δείχνει η τηλεόραση παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, που θα ξεκινούν στις 14:00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου, ενώ μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ώστε μετά το τέλος της Premier League να γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου.

sport24.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS