Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Κάναμε πρόταση για συγχώνευση SL2 με FL»

«Κάναμε πρόταση για συγχώνευση SL2 με FL»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας, και μίλησε για την τηλεδιάσκεψη που έγινε με τον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, την πρόταση περί αναδιάρθρωσης αλλά τι περιλαμβάνει.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την τηλεδιάσκεψη με τον Γεραπετρίτη: «Εμείς πριν την τηλεδιάσκεψη είχαμε ενημερώσει τους πάντες με την αναδιάρθρωση που προτείναμε ως Πανσερραϊκός, καταθέσαμε και το υπόμνημα στο Μέγαρο Μαξίμου. Εμείς προσπαθούμε να κατακτήσουμε τα κεκτημένα που χάσαμε πέρυσι με την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη. Ζητάμε τη συγχώνευση Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, να γίνουν δύο όμιλοι με 16 ομάδες με γεωγραφικά κριτήρια. Έχουμε να κάνουμε με ειδικές συνθήκες και η κυβέρνηση το βλέπει θετικά.

Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και αυτό αφορά τα έσοδα των ομάδων. Αν γίνει η αναδιάρθρωση οι ομάδες μπορούν να γλιτώσουν το 1/5 των εξόδων λόγω των μετακινήσεων. Εμάς δεν μας έταξε τίποτα ο Γεραπετρίτης, μας ζήτησε με ένα υπόμνημα να του πούμε τι ζητάμε. Σε αυτό ήταν και τα μειωμένα έξοδα από την ΕΡΤ που έδινε υπέρογκα ποσά στις κατηγορίες που κάλυπτε. Ζητάμε έσοδα από τις στοιχηματικές εταιρείες, όπως και να μας εντάξουν σε προγράμματα κρατικά υποδομών για να μπορέσουν οι ομάδες που θέλουν να εξελιχθούν να το κάνουν.

Τα έξοδα του Πανσερραϊκού είναι τουλάχιστον 25-30% από τα εισιτήρια, ίσως για φέτος θα πρέπει να πει η Πολιτεία πως τα τηλεοπτικά να είναι ισοσταθισμένα με τις ανάγκες των ομάδων που χάνουν χρήματα. Εμείς οι 8 ομάδες είμαστε ενωμένοι, οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θέλουν να προσθέσουν και αυτοί 1-2 κριτήρια ακόμη. Η πλειοψηφία των ομάδων συμφωνεί με την αναδιάρθρωση, το παράδοξο για εμάς είναι να αποφασίζουν οι 12 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 και οι τρεις εκπρόσωποι της Φούτμπολ Λιγκ».

metrosport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS