Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άνοδος στην Α’ Εθνική Γυναικών για τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας!

Άνοδος στην Α’ Εθνική Γυναικών για τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας!

Ο κύβος ερρίφθη για το γυναικείο ποδόσφαιρο την περασμένη εβδομάδα, όταν πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Η αναδιάρθρωση είναι γεγονός για τις κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου με τα χαμόγελα να έρχονται και στη Βέροια, αφού ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η απόφαση μιλά για την δημιουργία 2 ομίλων των 11 ομάδων ο καθένας στην Α’ κατηγορία, με την άνοδο συνολικά 8 ομάδων από τους 4 ομίλους της Β’ Εθνικής. Από τον 2ο όμιλο ανέρχονται η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα Καστοριά και η δεύτερη Αγ. Βαρβάρα, που θα αγωνιστούν στον Βόρειο όμιλο, στον οποίο θα συμπεριληφθούν και οι ΠΑΟΚ, Άρης, Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, Πέραμα Ιωαννίνων, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα και μία από Μεσολόγγι, Χαλκίδα.

Το πρωτάθλημα θα είναι μεταβατικής περιόδου, αφού τη σεζόν 2021-2022 θα επιστρέψουμε σε ένα όμιλο των 12 ομάδων, που θα έχει σαν αποτέλεσμα από την διοργάνωση 2020-2021 να υποβιβάζονται 7 ομάδες από κάθε όμιλο. Η συγκεκριμένη εισήγηση αναμένεται να επικυρωθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS