Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στ. Ντόγος: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο – Υγεία να έχουμε»

Στ. Ντόγος: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο – Υγεία να έχουμε»

Ο Βεροιώτης 

μεσοεπιθετικός του Αλμωπού Αριδαίας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport», όπου μίλησε για το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο μεσοεπιθετικός του Αλμωπού Αριδαίας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport», όπου μίλησε για το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Στέφανος Ντόγος, 26χρονος μέσος του πρωτοπόρου στον 2ο όμιλο, Αλμωπού Αριδαίας, είπε για το όλο θέμα:

«Υπομονή. Πρέπει να το ξεπεράσουμε ενωμένοι», υποστηρίζει αρχικά με σαφήνεια και συνεχίζει. «Ολοι μαζί. Το σίγουρο είναι ότι βγήκαμε από τον ρυθμό της καθημερινότητας μας. Μας πήγε πίσω. Μας λείπει το ποδόσφαιρο. Περιμένουμε υποχρεωτικά, όπως όλοι, με τα κατάλληλα μέσα προστασίας.

Προέχει, όμως, η υγεία. Πάνω απ’ όλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Προσπαθούμε με ατομική γυμναστική να μείνουμε σε εγρήγορση και ετοιμότητα, όσο αυτό είναι δυνατόν, μέχρι και όταν φυσικά αρχίσει το Πρωτάθλημα, αν αρχίσει».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS