ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

UEFA: Οριστική αναβολή στο Euro - Ανατροπή με τα εθνικά πρωταθλήματα

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων, να ανέφεραν πως θα υπάρξει ακύρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, η UEFA όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη κορυφής, με τις υπόλοιπες εθνικές ομοσπονδίες, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προτίθεται να ανάψει το «πράσινο φως» για να ξαναδούμε ποδόσφαιρο στις 14 Απριλίου (Μεγάλη Τρίτη). 

Ο στόχος είναι τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ φυσικά το Euro αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας έκανε επίσημα γνωστό πως το Euro μετατίθεται για το 2021 προσθέτοντας μάλιστα πως θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι της 11 Ιουλίου τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, η είδηση μεταδίδεται από μεγάλα διεθνή ΜΜΕ από τις πρώτες πληροφορίες που γίνονται γνωστές από τις πρώτες τηλεδιασκέψεις της UEFA που λαμβάνουν χώρα από το μεσημέρι, τόσο οι μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες όσο και η ECA, έχουν ενημερωθεί επίσημα πλέον για την αναβολή του Euro 2020.

Πλέον, απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται η δεύτερη τηλεδιάσκεψη, στην οποία παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των 55 Ομοσπονδιών.

Πηγή: Onsports.gr