Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο κύβος ερρίφθη για υποβιβασμό και άνοδο στη Super League 1

Ο κύβος ερρίφθη για υποβιβασμό και άνοδο στη Super League 1

Την προκήρυξη της Super League 1 αποφάσισε να εγκρίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίαζε από το πρωί.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε με ψήφους 9-8 ότι θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα απευθείας από την πρώτη κατηγορία και ο προτελευταίος θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Super League 2.

Στον αντίποδα, εκείνο που επεδίωκε η δεύτερη τη τάξει κατηγορία ήταν να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες στη Super League 1.

Υπέρ της προκήρυξης της μεγάλης κατηγορίας ψήφισαν οι Νίκος Βακάλης, Τάκης Παπαχρηστου, Μηνάς Λυσάνδρου, Περικλής Λασκαράκης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιωτης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Σταύρος Ψαρόπουλος και Στέργιος Αντωνίου.

Από την άλλη, την απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της Super League 2 υπερψήφισαν οι Κώστας Βρακάς, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Πανίδης, Λεωνίδας Θωμαιδης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης.

Πηγή: filathlos.gr

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS