ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σκορ και θέαμα από τους παλαίμαχους ΝΑΟΥΣΑΣ και ΒΕΡΟΙΑΣ στο ματς για τον Γρηγόρη Τρούπκο

Σκορ και θέαμα πρόσφεραν στους 600 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νάουσας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ και της ΒΕΡΟΙΑΣ, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) για την ενίσχυση του Γρηγόρη Τρούπκου, ο οποίος υπέστη σοβαρό τροχαίο πριν από περίπου τρεις μήνες.

Παλιές μεγάλες δόξες των "κυανόλευκων" και των "κυανέρυθρων" έδωσαν το παρών για να συμπαρασταθούν με αυτό τον τρόπο στον 48χρονο βετεράνο άσο της ΝΑΟΥΣΑΣ, της ΒΕΡΟΙΑΣ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα κι άλλων ομάδων, ο οποίος δίνει καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ με σκορ 9-6! Οι "κυανόλευκοι" είχαν στις τάξεις τους τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος και έναν εκπληκτικό Ούνο Μιχαηλίδη που πέτυχε πέντε τέρματα!

Ο Μιχαηλίδης έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-0 στα πρώτα λεπτά, για να μειώσει λίγο μετά ο Θωμάς Τρούπκος σε 2-1. Ο Ηλίας Σαπάνης έκανε το 3-1, με τους Θ. Τρούπκο και Ηλία Σολάκη να ισοφαρίζουν σε 3-3 για τη "Βασίλισσα".

Δύο συνεχόμενα γκολ του Μιχαηλίδη έφεραν ξανά μπροστά τη ΝΑΟΥΣΑ με 5-3, με τον Τρούπκο να απαντάει και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι να ισοφαρίζει σε 5-5. Ο Μίλτος Σαπάνης έγραψε το 6-5 για τους γηπεδούχους και λίγο αργότερα ο ακούραστος Σολάκης ισοφάρισε και πάλι για τη ΒΕΡΟΙΑ σε 6-6.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Ναουσαίοι είχαν περισσότερες δυνάμεις και σημείωσαν το 7-6 με τον Μιχαηλίδη, ενώ με δύο προσωπικά τέρματα ο Νίκος Κυζερίδης διαμόρφωσε το τελικό 9-6.

Να σημειωθεί ότι οι Βεροιώτες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω του θανάτου του Θέμη Θεοδωρίδη, ενώ για τον λόγο αυτό κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ενός λεπτού σιγή.

Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε και ο παλιός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Γιώργος Μίρτσος, ενώ και με τις δύο ομάδες έπαιξε ο Χρήστος Υφαντίδης.

Χρέη προπονητή για τη ΝΑΟΥΣΑ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Λεωνίδας Βόσδου.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Χατζάρας): Δελλιος, Ματζιαρίδης, Μελετίδης, Νατσούρας, Μίλης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Υφαντίδης, Καστανιώτης, Τρούπκος, Σολάκης.
Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Βεζυργιανόπουλος, Τσιούχας, Στεργιόπουλος, Κατσαβός, Λύχνας, Αθανασιάδης, Χωλόπουλος, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Θ., Κολεσίδης, Κεσίδης.

ΝΑΟΥΣΑ (Σ. Ιακωβίδης - Μ. Αλεξιάδης): Μίρτσος, Κουρογεωργάκης Β., Χατζηδάκης, Φασίδης, Παυλόπουλος, Μάρκος, Κουρογεωργάκης Γ., Αλεξιάδης, Αργυρίου, Μιχαηλίδης Ο., Κυζερίδης, Υφαντίδης Ν., 
Έπαιξαν ακόμη οι Βουρδογιάννης, Σαπάνης Μ., Σαπάνης Η., Γρηγορίου, Θεοδωρίδης, Καραλιόπουλος, Κασαπίδης, Κουμάγκας, Βύζας, Αναστασίου, Πετρακίδης, Χ'Ιωαννιδης, Μπασιάκος, Παπατάνος,  Βοτάρης, Παπαπέσιος, Φωτιάδης, Τσομπανόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...