Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Βολές» κατά Απόλλωνα από τον Πλατανιά!

«Βολές» κατά Απόλλωνα από τον Πλατανιά!

Με αφορμή τοποθετήσεις του Απόλλων Σμύρνης αλλά και του ιδιοκτήτη του, Σταμάτη Βελλή, η Πλατανιάς βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην… αντεπίθεση ύστερα από τη νίκη των «κυανόλευκων» στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό.

Κύκλοι της διοίκησης των Κρητικών λοιπόν σχολίασαν σκωπτικά το «διπλό» των «κυανόλευκων» επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι περιμένουν νέα τοποθέτηση από πλευράς Βελλή.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, με επίσημη ανακοίνωσή της, ζήτησε τις προάλλες να εμφανίζονται οι αντίπαλοί της, αιφνιδίως, "πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι" και να δίδουν οι διαιτητές τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ τους καθώς και να αποβάλλουν τουλάχιστον έναν εκ των παικτών της αντίπαλης ομάδας.

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό, τα "σοβαρά" αιτήματα της Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ικανοποιήθηκαν στο ακέραιο. O αντίπαλοι εμφανίστηκαν… πολύ αδιάφοροι! O Απόλλων κέρδισε ένα πέναλτι!

Μπορεί να μην αποβλήθηκε παίκτης του Πανθρακικού, αλλά γλύτωσε, έστω, την αποβολή ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Α! Υπήρξε και… μπόνους! Γκολ υπέρ του Απόλλωνα από εμφανή θέση οφσάιντ! Στο πλαίσιο, προφανώς, της "συνωμοσίας" που έχει στηθεί σε βάρος της ιστορικής ομάδας της Αθήνας.

Αναμένουμε, για… τα μάτια του κόσμου και μόνο, την επίσημη αντίδραση τού -συνήθως λαλίστατου- κ. Βελλή, ο οποίος ευαγγελίζεται "ισονομία και δικαιοσύνη", προφανώς κατά το δοκούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS