Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τραγωδία στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Πέθανε φίλαθλος των «ερυθρολεύκων»

Τραγωδία στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Πέθανε φίλαθλος των «ερυθρολεύκων»

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» πέρασε σε δεύτερη μοίρα κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζώη.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα, κατέρρευσε. Οι άντρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως στην κερκίδα, κάνοντας του μαλάξεις, προκειμένου ο άτυχος άνδρας να συνέλθει.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο, ώστε ο φίλος του Ολυμπιακού να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα». 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS