Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έχουν βάλει στο… μάτι τον Ολαϊτάν!

Έχουν βάλει στο… μάτι τον Ολαϊτάν!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μάικλ Ολαϊτάν. 

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο Νιγηριανός φορ μπήκε στο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τη ΒΕΡΟΙΑ και κατάφερε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ. 

Ο τραυματισμός του Μήτρογλου, στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Φούλαμ και παράλληλα ο τραυματισμός του Βαλντέζ, έδωσαν τη δυνατότητα στον Αφρικανό επιθετικό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Ο Ολαϊτάν σκοράρει με απίστευτη ευκολία, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 7 γκολ σε 14 ματς, σε λιγότερο από 1.000 λεπτά και το τελευταίο διάστημα έχει σημειώσει πέντε τέρματα σε ισάριθμους αγώνες. 

Στα 21 του ο διεθνής άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τους ανθρώπους της Βαλένθια το περασμένο καλοκαίρι να ρωτούν πού τον βρήκαν οι Πειραιώτες. 

Ενδιαφέρον, όμως, φέρονται να έχουν εκδηλώσει και γαλλικές ομάδες, ενώ πρόσφατα υπήρξε και πρόταση και η απάντηση που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρνητική. 

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Μήτρογλου, δεν θα μπορούσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας να δώσουν και άλλον επιθετικό. 

Επίσης, για τον Νιγηριανό αποτελεί μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δεν είναι εύκολο, όμως στην πατρίδα του σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσουν στην αποστολή για την γιορτή του ποδοσφαίρου. 

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ολαϊτάν μαζί με τον Σάμαρη (όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα) να κληθούν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους, όπως συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο με τον Μήτρογλου.

sport-fm.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS