Ενισχύθηκε ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

Σε σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας, προχώρησε η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, στην περίοδο του Ιανουαρίου, με σκοπό την επάνοδο στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία και την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους: 

- Κουβατσίδη Αργύριο (φωτο) γεννηθείς στις 8/1/1991, από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου αγωνίζεται στη θέση του μεσοαμυντικού και έχει περάσει από την ομάδα των Λευκαδίων και της  Νίκης Αγκαθιάς, στην πρώην Δ´ Εθνική κατηγορία.

- Φεζουλά Χρήστο γεννηθείς στις 11/6/1993, από τον Μακεδόνα Βέροιας και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, στο ντεμπούτο που έκανε στο ντέρμπι της κατηγορίας με τον ΠΑΟ Κουλούρας, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, στο 7' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

- Μήτσας Χαράλαμπος γεννηθείς στις 14/3/1988, από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, αγωνίζεται στη θέση του  τερματοφύλακα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα κάτω από τα δοκάρια. Ήδη στο ντέρμπι της κατηγορίας με τον ΠΑΟ Κουλούρας έκανε ουσιαστικές επεμβάσεις κρατώντας τη μεγάλη νίκη του Αγροτικού Αστέρα.