Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου

Την μέρα, τους προπονητές αλλά και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να εγγραφούν τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στην Ακαδημία Μακροχωρίου έκανε γνωστό η διοίκηση του Μακροχωρίου.

Η σύνθεση των προπονητών δεν αλλάζει όπως και η φιλοσοφία με την οποία κινείται εδώ και τρία χρόνια το σύνολο των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που μοίρασε ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Γιώργος Απόσογλου:

«Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 ξεκινούν οι έγραφες και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της ομάδος του Μακροχωρίου. Προπονητές θα είναι και την νέα Χρόνια οι Μαρούδας Γιώργος, Τσακαλίδης Κώστας, Ηλιάδης Γρηγόρης, ενώ ο Αλέξης Σιδηρόπουλος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων ακόμη εντός της εβδομάδος θα ανακοινωθεί και ένας ακόμα προπονητής.

Υπεύθυνος για αγωνιστικά θέματα θα είναι και την νέα σεζόν ο Γιώργος Απόσογλου.

Τέλος εγγραφή έχει καθοριστεί στα 10€ (περιλαμβάνει σετ προπόνησης)και είναι απαραίτητη η παρουσία των γονέων αλλά και πιστοποιητικό υγείας για κάθε παιδί που θέλει να λάβει μέρος στις προπονήσεις ενώ για τα παιδιά άνω των 12 ετών θα χρειαστεί μία φωτογραφία και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS