ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Κούσουλας" και επίσημα στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - Οι πρώτες του δηλώσεις

Όπως σας ενημέρωσε από χθες το πρωί το kerkidasport.gr, ο νέος προπονητής της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι ο Μάκης Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός σε όλους "Κούσουλας", συμφώνησε σε όλα με τη νέα διοίκηση στην απογευματινή συνάντηση που είχαν και ξεκίνησαν μαζί τις επαφές με τους παίκτες που θέλουν να φέρουν στην ομάδα.

Οι πρώτες επαφές έγιναν με ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ αλλά δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του και αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες τα πρώτα αποτελέσματα.

Η νέα διοίκηση συμφώνησε με τον 51χρόνο τεχνικό να χτίσουν την ομάδα από την αρχή και αυτή να βασιστεί σε νέα και ταλαντούχα κατά βάση παιδιά που θα πλαισιωθούν από έναν κορμό έμπειρων παικτών, με δύο τρεις -το πολύ- από αυτούς να είναι εκτός της περιοχής του Μακροχωρίου.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» ο Μακροχωρίτης τεχνικός δήλωσε στο kerkidasport.gr και στον Αλέξανδρο Τσακιρίδη τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον προπονητής της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ. Πιστεύω πως σε συνεργασία με την νέα διοίκηση θα βάλουμε σωστές βάσεις ώστε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία δεν θα έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Θα στηριχθούμε σε παίκτες που ανέδειξε η ομάδα αλλά πλέον δεν ανήκουν σε αυτήν, ενώ θα ανεβάσουμε και 7-8 παιδιά από την Ακαδημία μας. Ξεκινήσαμε ήδη τις επαφές μας και πιστεύω ότι τις επόμενες θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».