ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βγάζει διοίκηση το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Την προσεχή Τετάρτη 17 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αποστόλου Παύλου πραγματοποιείται η τρίτη Γενική Συνέλευση των μελών του Μακροχωρίου μέσα από την οποία αναμένεται να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Αυτή είναι η τρίτη στη σειρά φετινή Γενική Συνέλευση της ιστορικής ομάδας, με τις δυο προηγούμενες να αποδεικνύονται άκαρπες, όχι όμως επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Αντίθετα θα λέγαμε ότι το φετινό ενδιαφέρον των μελών και των απλών φιλάθλων του Μακροχωρίου εξέπληξε ευχάριστα, αφου ήταν ιδιαίτερα έντονο, και ασυνήθιστο μεγάλο σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιόδους.

Απλά διαδικαστικά θέματα δεν επέτρεψαν στις δυο προηγούμενες να προχωρήσει η Γενική Συνέλευση στην ανάδειξη των μελών της νεας διοίκησης.

Να υπενθυμίσουμε για μια φορά ακόμη οτι δεν επιτρέπονται παραταξιακά ψηφοφέλτια και η επιλογή των μελών της διοίκησης γίνεται μέσα από μια κοινή λίστα στην οποία αναγράφονται τα ονόματα όλων των υποψηφίων.

‘Οσον αφορά τα άτομα που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας του Μακροχωρίου, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια, ξεπερνούν κατά πολύ τον αριθμό που επιτρέπεται από το καταστατικό να συμπεριλαμβάνει το Δ.Σ.

Είναι άνθρωποι νέοι οι περισσότεροι σε ηλικία και άφθαρτοι σε επίπεδο διοίκησης, που έχουν την στήριξη μιας μεγάλης μερίδας οικονομικών παραγόντων του Μακροχωρίου, που υπόσχονται να βοηθήσουν οικονομικά, δίχως όμως οι περισσότεροι από αυτούς λόγω έλλειψης χρόνου να συμμετέχουν ενεργά στο νέο Δ.Σ.

Ερωτηματικό υπάρχει μόνο ως προς το πρόσωπο που θα μπει επικεφαλής της διοίκησης, αφού για το αξίωμα του προέδρου αναζητείται πρόσωπο έμπειρο που παράλληλα θα είναι αποδεκτό από όλους τους φιλάθλους του Μακροχωρίου.