ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι η Ειρηνούπολη, σπουδαίο διπλό τα Τρίκαλα

Η γηπεδούχος Ειρηνούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής της 12ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
 
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακιδη ήταν πιο ουσιαστική και επικράτησε δίκαια με 2-0 της Νάουσας στο γήπεδο του Αγγελοχωριου (3' Τενεκετζή, 75' Εξαρχος), μένοντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. 
 
Στην δεύτερη θέση πέρασαν τα Τρίκαλα που πέτυχαν εντυπωσιακό διπλό στο Διαβατό νικώντας με σκορ 4-2 τον τοπικό Ατρόμητο, σε ένα πολύ όμορφο ματς που δεν έλειψε και η ένταση, ενώ τους ίδιους βαθμούς έχει και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (με ένα παιχνίδι περισσότερο) που νίκησε στο γήπεδό του με 3-1 την Καψόχωρα.
 
Σημαντικά τρίποντα πήραν ο Αχιλλέας Νάουσας και η Χαρίεσσα, που νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0) το Κλειδί εκτός έδρας και το Ζερβοχώρι εντός έδρας, αντίστοιχα, ενώ η Αγ. Βαρβάρα δεν τα κατάφερε καθώς μετά τη νίκη της επί της πρωτοπόρου Ειρηνούπολης την περασμένη αγωνιστική, έχασε με 1-0 στο Π. Σκυλίτσι από την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό τοπική ομάδα.
 
Τέλος, η Μελίκη πέρασε δίκαια με 2-1 από το Ροδοχώρι, ενώ η Μέση ήταν η νικήτρια του ντέρμπι των ουραγών, επικρατώντας με 1-0 την Κουλούρα εκτός έδρας.
 
Α1 ΕΠΣΗ - 12η αγωνιστική
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κλειδί - Αχιλλέας Νάουσας: 0-1
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Καψόχωρα: 3-1
Π. Σκυλίτσι - Αγ. Βαρβάρα: 1-0
Χαρίεσσα – Ζερβοχώρι: 1-0
Ειρηνούπολη – Νάουσα: 2-0
Ροδοχώρι – Μελίκη: 1-2
Διαβατός – Τρίκαλα: 2-4
Κουλούρα – Μέση: 0-1

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 01/12