ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας κάνει την διαφορά!

Ενημερωτική συνάντηση είχαν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Πέρα από την τακτή επικοινωνία που υπάρχει για τον συντονισμό της λειτουργίας των τμημάτων, αυτήν την φορά ο λόγος που προκάλεσε την συνάντηση, ήταν το 4ο σεμινάριο των Δικτύων Σχολών Ολυμπιακού, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Όπως είναι γνωστό, στο σεμινάριο αυτό συμμετείχε ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας Νίκος Γκόγκος ο οποίος μετέφερε στους συνεργάτες του τις εντυπώσεις και τις γνώσεις που αποκόμισε.

Ο Νίκος Γκόγκος στους διαδραστικούς πίνακες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση», παρουσίασε την αγωνιστική, εμπορική και επικοινωνιακή φιλοσοφία που εφαρμόζει ο Ολυμπιακός και πρέπει να ακολουθηθεί πιστά απ΄ όλα τα μέλη του δικτύου, ενώ παρέδωσε στους προπονητές-συνεργάτες του όλο το ψηφιακό υλικό που πρέπει να μελετήσουν και να ακολουθήσουν πιστά στις καθημερινές προπονήσεις που κάνουν στα παιδιά των τμημάτων τους.

Τέλος ο Νίκος Γκόγκος γνωστοποίησε πως πρόθεση της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προτίθεται να κάνει ανάλογο σεμινάριο και στις εγκαταστάσεις της Βέροιας.