ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήρε... φωτιά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το ντέρμπι της Αγ. Βαρβάρας με την Ειρηνούπολη

Πήρε... φωτιά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!

Αρκετή ένταση, πολλά παράπονα για τη διαιτησία και εκπλήξεις είχε η σημερινή 11η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με το πρωτάθλημα να παίρνει στην κυριολεξία "φωτιά"!

Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, αφού υπέκυψε στην έδρα της Αγ. Βαρβάρας, χάνοντας με 2-0 από τον δυνατό φέτος Αγροτικό Αστέρα.

Το «στραβοπάτημά» της ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί η Νάουσα, η οποία αν και προσπάθησε, έμεινε τελικά στο 1-1 εντός έδρας με τον Ατρόμητο Διαβατού, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Στον αντίποδα, τα Τρίκαλα συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους πετυχαίνοντας άνετη νίκη με 4-0 επί της Μέσης, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Πολύ ενδιαφέρον ματς έγινε στο Γιαννακοχώρι, όπου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατάφερε στο φινάλε του αγώνα να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 3-2 του γηπεδούχου Αχιλλέα Νάουσας!

Σπουδαίο διπλό πέτυχε το Π. Σκυλίτσι που πέρασε με 1-0 από την δύσκολη έδρα του Κλειδίου, ενώ εκτός έδρας τρίποντο πήρε και η Χαρίεσσα που νίκησε με 2-0 την Καψόχωρα.

Τέλος, το Ζερβοχώρι ανέβηκε ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-0 επί του Ροδοχωρίου, ενώ η Μελίκη πέτυχε νίκη - ανάσα με 1-0 επί της αξιόμαχης Κουλούρας.

Α1 ΕΠΣΗ - 11η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Ν. - ΠΑΟΚ Αλεξ.: 2-3
Κλειδί - Π. Σκυλίτσι: 0-1
Καψόχωρα – Χαρίεσσα: 0-2
Αγ. Βαρβάρα – Ειρηνούπολη: 2-0
Ζερβοχώρι – Ροδοχώρι: 2-0
Νάουσα – Διαβατός: 1-1
Μελίκη – Κουλούρα: 1-0
Τρίκαλα - Μέση: 4-0

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/11