ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κανονικά η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας

Κανονικά θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς δεν επηρεάζονται από την απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, έχει σταλεί από την ΕΠΟ η παρακάτω επιστολή προς την ΕΠΣΗ και προς τις υπόλοιπες Ενώσεις, όπου ενημερώνει για την κανονική εξέλιξη της αγωνιστικής δράσης:

«Σε σχέση με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ στην ως ανω συνεδρίαση με αφορμή την δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, διευκρινίζουμε ότι αφορά σε όλες τις διοργανώσεις για τις οποίες ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για όλες τις άλλες διοργανώσεις υπεύθυνες είναι οι κατά περίσταση διοργανώτριες Αρχές (Ε.Π.Σ.). Ως εκ τούτου αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα των κατά τόπους Ε.Π.Σ., και μόνο στα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνικής θα έχουμε αναβολή των αγώνων».

Η "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (24/11), ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...