ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανανεώθηκε η συνεργασία της Ακαδημίας Aγ. Βαρβάρας με τον Παναθηναϊκό

Ανανεώθηκε η συνεργασία των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η ανανέωση της συνεργασίας γίνεται με σκοπό στην αναδειξη του έργου που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνο), στην ανάδειξη ταλέντων από την περιοχή μας, καθώς και στην εκπαίδευση – ενημέρωση των προπονητών μας στο Κορωπί, από το Διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Σαμαρά. 

Η συνεργασία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αυξάνει τις απαιτήσεις της ακαδημίας, διότι θα δέχεται επισκέψεις, εκ περιτροπής από τους κ.κ. Καπουράνη και Καφφέ για την παρακολούθηση προπονήσεων ή αγώνων, με σκοπό την αξιολόγηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, τον έλεγχο της σωστής εφαρμογής του προπονητικού προγράμματος της ακαδημίας καθώς και του προφίλ των προπονητών της, την τήρηση των προδιαγραφών που θα πρέπει να πληροί κάθε ακαδημία και ομιλία σε γονείς αθλητών και στους ίδιους τους αθλητές.

Τα προνόμια που έχουν οι μικροί αθλητές είναι :        

            1.         Ασφάλιση, από την Ευρωπαϊκή Πίστη, κατά την διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης.

            2.         Μερική οδοντιατρική κάλυψη.

            3.         Ένα σετ προπόνησης (σορτς και t-shirt) από την adidas.

            4.         Συμμετοχή στο πανελλαδικό τουρνουά, των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, που για τη Βόρεια Έλλαδα, γίνεται κάθε έτος στην Κατερίνη, στις αρχές Απριλίου.

            5.         Σημαντική έκπτωση στα είδη που προσφέρονται από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού.

            6.         Συμμετοχή των αθλητών στα προγράμματα αγωνιστικής αξιολόγησης (SKILLS TOURNAMENT) που διοργανώνονται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Για το προσεχές Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου 2014, έχει προγραμματισθεί  αξιολόγηση για το παιδικό τμήμα, αθλητές γεννηθέντες το 2000 και το 2001. Από τον Αγροτικό Αστέρα πρόκειται να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος και επιλέχθηκαν από τον προπονητή τους.