ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχής επιμόρφωση των προπονητών της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

Πριν ένα χρόνο περίπου ο Νηρέας Βέροιας σύναψε συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού. Σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και αυτό αντικατοπτρίζεται στην αποδοχή γονέων και παιδιών που εμπιστεύονται, πλέον, την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας υπάρχει συνεχής επιμόρφωση των στελεχών της Σχολής της Βέροιας, αλλά και ολόκληρου του Δικτύου. Έτσι το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου, ο Διευθυντής του τεχνικού επιτελείου της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας Νίκος Γκόγκος, κλήθηκε και θα συμμετάσχει στο σεμινάριο του Δικτύου που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη

Στο σεμινάριο που θα διδάξουν καταξιωμένοι του χώρου (Γεωργάτος, Στρακόσια, Μαυρογεννίδης, Πάντος, Βούζας, Παπαπαναγής, Βενιαμίν, Ελευθεριάδης κ.α.), αλλά και εξαίρετοι επιστήμονες σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ανάπτυξη, την διατροφή, θα αναπτυχθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την:

- Συναρμογή-Προπόνηση Ταχύτητας-Ταχυδύναμη Κ12-Κ14

- Προπόνηση στις μικρές ηλικίες Κ10-Κ12, Κ13-Κ14

- Προπόνηση τερματοφυλάκων Κ10-Κ12, Κ13-Κ15

- Ασκήσεις τεχνικο-τακτικής Κ14-Κ17

- Παρουσίαση θέματος-εργασίας (αγώνα Κ-15)

- Έλεγχος απόδοσης - τεχνική τρεξίματος

- Διατροφικό πρόγραμμα

- Συνήθεις κακώσεις στο ποδόσφαιρο

- Αθλητική Ψυχολογία

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, στους επικεφαλής των Δικτύων θα δοθεί ο ετήσιος προγραμματισμός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έτσι ώστε να υπάρχει συντονισμός δραστηριοτήτων και παραγωγής εκπαίδευσης.

Ο Νίκος Γκόγκος είναι Διευθυντής του Τεχνικού Επιτελείου της Σχολής στη Βέροια, κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa, εκπαιδευτικός.