ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Έπιασε κορυφή η Νάουσα, πήρε το ντέρμπι η Ειρηνούπολη
Η φωτογραφία είναι από το νικηφόρο ματς της Νάουσας με αντίπαλο το Ροδοχώρι

Α1 ΕΠΣΗ: Έπιασε κορυφή η Νάουσα, πήρε το ντέρμπι η Ειρηνούπολη

Συγκάτοικο απέκτησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής.

Οι «ασπρόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3 στο Κλειδί κόντρα στον τοπικό Εθνικό, ενώ οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν στο γήπεδό τους με 2-0 του Ροδοχωρίου.

Στην τρίτη θέση πέρασε η Ειρηνούπολη μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της στο τοπικό ντέρμπι επί του Ζερβοχωρίου με 1-0.

ΝΑΟΥΣΑ-ΡΟΔΟΧΩΡΙ 2-0
Στο Δημοτικό στάδιο της Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Ροδοχωρίου παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 62’ ο Σαρηγιαννίδης μετά από ασίστ του Δημήτρη Καφέ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μουρίκι, εκμεταλλευόμενος και πάλι την ασίστ του Καφέ.

ΚΛΕΙΔΙ-ΠΑΟΚ: 3-3
Σπουδαίο ματς έγινε στο Κλειδί, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον τοπικό Εθνικό, χάνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κιρκιλιανίδη (20’) και Φυρινίδης (38’), ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν προσωρινά στην ισοφάριση με δύο εύστοχα πέναλτι του Μπουκλά Γ. του Α. στο 47ο και 52ο λεπτό.
Η ομάδα του Κλειδίου πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 75’ με τον Περιφανόπουλο, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι «ασπρόμαυροι» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουκλά. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το 1ο και το 3ο πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ.

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ-ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: 0-1
Στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου ο φιλοξενούμενος ΑΣ Ειρηνούπολης πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0, σπάζοντας μάλιστα το αήττητο του Άτλα! Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πέτυχε στο 67’ ο Πέτγαζλης.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΟΥΛΟΥΡΑ: 4-0
Εύκολη νίκη με 4-0 πέτυχαν στην έδρα τους τα Τρίκαλα επί του νεοφώτιστου ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 25λεπτο πέτυχαν τρία τέρματα με τους Σούρλα (8’), Παπαδόπουλο (15’) και Χαλβατζή (25’). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 66’ ο Αθανασιάδης.

ΜΕΛΙΚΗ-ΔΙΑΒΑΤΟΣ: 1-3
Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Διαβατός, ο οποίος πέρασε με το επιβλητικό 3-1 από τη Μελίκη με χατ-τρικ του Μάκη Σπανού! Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 70’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 75’ ο Σίμος μείωσε σε 1-2 για τη Μελίκη αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανός με νέα εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΧΑΡΙΕΣΣΑ: 1-0
Πολύτιμο τρίποντο πήρε η Αγ. Βαρβάρα, η οποία επικράτησε στο γήπεδό της με σκορ 1-0 της Χαρίεσσας, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 84’ ο Τσανασίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ-Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙ: 1-0
Δύσκολη νίκη πέτυχε στην έδρα της η Καψόχωρα, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Π. Σκυλιτσίου. Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Κ. Πιπιλιάρης στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

ΜΕΣΗ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 1-2
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αχιλλέας Νάουσας στη Μέση από τον τοπικό Φίλιππο με 2-1 και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 17’ με τον Πίττο, ενώ στο 38’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Δημοσθένους. Το τελικό 1-2 για τον Αχιλλέα πέτυχε στο 83’ ο Καραμεταξάς.

Α1 ΕΠΣΗ - 4η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μέση - Αχιλλέας Νάουσας: 1-2
Τρίκαλα – Κουλούρα: 4-0
Μελίκη – Διαβατός: 1-3
Νάουσα – Ροδοχώρι: 2-0
Ζερβοχώρι – Ειρηνούπολη: 0-1
Αγ. Βαρβάρα – Χαρίεσσα: 1-0
Καψόχωρα - Π. Σκυλίτσι: 1-0
Κλειδί - ΠΑΟΚ Αλεξ.: 3-3

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...