ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η συνέντευξη τύπου του δικτύου Ακαδημιών των Arsenal Soccer Schools

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου των ανθρώπων του δικτύου των ARSENAL SOCCER SCHOOLS στον 2ο όροφο του καφέ ΝΕΟΝ.

Ο Λάκης Παπαιωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών σε Ελλάδα και Κύπρο, Ο Γιώργος Τόλιας και ο Αντώνης Βλάχος μίλησαν για τη συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό Νάουσας και τους στόχους τους, για τις σχολές και τις ακαδημίας των ARSENAL SOCCER SCHOOLS, το προπονητικό τους πρόγραμμα, τις επιτυχίες τους ως προς την ανάδειξη παικτών, ανέλυσαν την φιλοσοφία των σχολών και των προπονητών τους με σχετικά βίντεο και εξήγησαν σε γονείς, φίλους και δημοσιογράφους τι σημαίνει να είσαι «παίκτης» σε μια τέτοια σχολή.  Αντάλλαξαν απόψεις ,με τους παραβρισκόμενους, για διάφορα θέματα και φυσικά χαιρέτισαν παλιούς γνωστούς που συνάντησαν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κύριος Στέλλιος Δάγγας, όπου απεύθυνε χαιρετισμό και μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τη συνεργασία αυτή.  

Πριν τη συνέντευξη τύπου, πραγματοποιήθηκε προπόνηση από τον Λάκη Παπαιωάννου  σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, όπου κατάφερε και εντόπισε ήδη κάποια ταλέντα.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα «ΧΑΡΑΜΑ» στο Αρκοχώρι, όπου έγιναν και οι περαιτέρω συζητήσεις για τη συνεργασία των σχολών της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εκπροσώπους των ARSENAL SOCCER SCHOOLS που, παρά τον φόρτο εργασίας τους, μπόρεσαν να είναι εδώ και να προβάλουν τη σχολή με μια τέτοια συνέντευξη τύπου, καθώς και του γονείς της ακαδημίας που δήλωσαν όλοι παρόν.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο της πόλης για το ενδιαφέρον του και την κατ’ ιδίαν συζήτηση μας,  τους ποδοσφαιριστές τις αντρικής ομάδας που ήταν εκεί, όπως πάντα, τους ανθρώπους άλλων ακαδημιών που μας απέδειξαν πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν πρόκειται για το καλό μιας ολόκληρης πόλης και των παιδιών της και ήταν εκεί με μεγάλη χαρά, τους φίλους που μας στηρίζουν πάντα και όσους δημοσιογράφους που μας τίμησαν ιδιαίτερα.

Η παρουσία του κυρίου Λάκη Παπαιωάννου θα είναι συχνή στη σχολή, καθώς θα ελέγχει την πρόοδο της ακαδημίας και θα βλέπει την πορεία των παιδιών, επιλέγοντας ταλέντα. 

Ραντεβού λοιπόν στην επόμενη συνάντηση. Μέχρι τότε επιβάλλεται επαγγελματική δουλειά από όλους μας, ξεκινώντας από τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τους προπονητές τους που είναι η κύρια δύναμη της ακαδημίας και τη διοίκηση στο οργανωτικό κομμάτι.