Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΝΠΣ Βέροια πρωταθλητής Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας!

Ο ΝΠΣ Βέροια πρωταθλητής Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας!

Η ομάδα του ΝΠΣ Βέροια στέφθηκε πρωταθλήτρια και στην κατηγορία Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν στον τελικό του Σαββάτου (13/5) στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας με σκορ 4-2 της αξιόμαχης ομάδας των Τηλεμάχων και πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου!

Το παιχνίδι ήταν όμορφο και κράτησε μέχρι το φινάλε του σε αγωνία τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μάρκου με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αλεξάνδρειας, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Καρασαρίδης έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 67' ο Δάρλας έδωσε το προβάδισμα στους Βεροιώτες (1-2), όμως δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών ο Φωτεινιάς ισοφάρισε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Τηλέμαχους!

Ωστόσο, η ομάδα της Βέροιας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα, από τους Γιαγτζίδη και Νανόπουλο, έφτασε στο τελικό 2-4 και σήκωσε το Κύπελλο της πρωταθλήτριας!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Φωτιάδης): Διαμαντόπουλος Πίτσης (52' Νανόπουλος) Μουχτάρης, Παπαδόπουλος, Μπάμπαλος, Τσιαμπάς, Βασιλακάκης, Σωτηριάδης, Δάρλας (80' Στεργιόπουλος), Καρασαρίδης (74' Δουλδούρης), Γιαγτζίδης (80' Κατσαβός).

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Καρασαββίδης): Παπαδόπουλος, Δούμπης, Παπαγεωργίου, Τζίμος (64' Νίλας), Γιαννούσης, Μιχαλακάκης, Νικόπουλος (76' Μίχος), Μάρκου, Πετρόπουλος (76' Μπρούσκελης), Κασαμπαλής (53' Γιάντσης), Φωτεινιάς.

* Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα της Νάουσας κέρδισε με 3-0 την Αγ. Βαρβάρα και κατέκτησε της 3η θέση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS