ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Αγ. Μαρίνας στα μπαράζ ανόδου - Πού θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Πρωταθλητριών των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική, που θα ξεκινήσει στις 13 και 14 Μαΐου.

Ο νταμπλούχος Ημαθίας, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο, με αντιπάλους τον Βατανιακό, τον Αετό Βαρβάρας, τον Απόλλων Ευρωπού, τον Ερμή Αμυνταίου, τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και την Αναγέννηση Επανομής, με το μίνι αυτό πρωτάθλημα να διεξάγεται σε έναν γύρο (7 αγωνιστικές) και τις τρεις πρώτες ομάδες να κερδίζουν την άνοδο.

Τα τρία εντός έδρας ματς που θα δώσει η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημαθιώτικης ομάδας έχει ως εξής:

1η αγωνιστική - Κυριακή 14/5 (17:00)
Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – Απόλλων Ευρωπού
Δημοτικό στάδιο Βέροιας

2η αγωνιστική - Τετάρτη 17/5 (17:00)
Μ. Θύελλα Λυκοστόμου – Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
Δημοτικό στάδιο Αριδαίας

3η αγωνιστική - Τετάρτη 24/5 (17:00)
Βατανιακός – Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
Δημοτικό γήπεδο Βατανιακού (Πιερία)

4η αγωνιστική - Κυριακή 28/5 (17:00)
Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – Αετός Βαρβάρας
Δημοτικό στάδιο Βέροιας

5η αγωνιστική - Τετάρτη 31/5 (17:00)
Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – Αναγέννηση Επανομής
Δημοτικό στάδιο Βέροιας

6η αγωνιστική - Κυριακή 4/6 (17:00)
Ρεπό: Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

7η αγωνιστική - Κυριακή 11/6 (17:00)
Ερμής Αμυνταίου – Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
ΕΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου για το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική. Το διήμερο αυτό θα διεξαχθούν οι αγώνες για τον 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και 8ο όμιλο ενώ οι αγώνες του 7ου ομίλου θα ξεκινήσουν στις 24 Μαΐου.

Στο ειδικό πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχουν οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες.

Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης κάθε ομίλου. Το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό).

Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική (όμιλοι 1,2,3,4,5,6,8).