Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στον τελικό Αγία Μαρίνα και Βέροια Β'
Βέροια Β' - Αλεξάνδρεια 2-1

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στον τελικό Αγία Μαρίνα και Βέροια Β'

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας "τσέκαραν" ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και η Β' ομάδα της Βέροιας!

Οι δύο ομάδες, που από τα πρώτα παιχνίδια είχαν πάρει σκορ ασφαλείας, επισφράγισαν την πρόκρισή τους με νέες νίκες στους επαναληπτικούς αγώνες της Τετάρτης (29/3) για την Ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ 3-2

Η Αγία Μαρίνα κέρδισε στο γήπεδο του Διαβατού την πολύ καλή ομάδα της Πατρίδας με σκορ 3-2, έπειτα από ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μπουλάρι, όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Κ. Παπαδόπουλο, αλλά πήραν και το προβάδισμα (1-2) στο ξεκίνημα του β' μέρους με τον Ν. Καλαϊτζίδη. Ωστόσο, η εμπειρία της Αγ. Μαρίνας υπερίσχυσε και τελικά έφτασε στη νίκη - ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με γκολ των Κουτσούκη (πεν.) και Σαμιώτη.

Διαιτησία: Νησελίτης (Αργυρίου - Παζαρτζικλής)

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ (Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Μουρατίδης, Λίβας, Βουδούρης (79′ Δημητρούσης), Κουτσούκης, Μπουλάρι (60′ Μπρέγκου), Αργυρόπουλος (68′ Σαμιώτης), Μουστάκας (60′ Χατζόπουλος), Λουτζιανιώτης (60′ Κίτσα), Πίτος, Αργυρίου.

ΠΑΤΡΙΔΑ (Παναγιωτίδης): Λίκα, Σαΐπι, Μπουρδάνος (87′ Γκόγκος), Παπαδόπουλος Α. (87′ Βόλκος), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Κ. (85′ Καλαϊτζίδης Λ.), Τσουλχάι, Τούσα, Μωυσίδης, Καλαϊτζίδης Ν. (85′ Ορφανίδης), Κούβαρος.

ΒΕΡΟΙΑ Β' - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1

Η Βέροια Β' με δύο γκολ του Λαφάρα στο 5' και 55' επικράτησε στο γήπεδο της Κουλούρας με 2-1 της Αλεξάνδρειας, η οποία ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Γ. Πιπιλιάρη στο 16'.

Διαιτησία: Καραγκιζόπουλος (Γκόγκος - Καλλινιώτης)

ΒΕΡΟΙΑ Β' (Ανθυμιάδης): Αδαμίδης, Τούφας, Σουπιάδης (78' Καλφούτζος), Τάσο (73' Παναγιωτίδης), Φωτόπουλος (73' Γράτσιανος), Γαλόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Λαφάρας (78' Τέγος Α.), Χοχλιούρος, Καρασαρίδης (83' Φούγιας), Τασιόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Κατικαρίδης): Διακόπουλος, Τόζογλου, Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ε., Αλμπανίδης, Κουκουσίτσας (86' Γεωργάκης), Κίτσας Ν. (70' Νικολόπουλος), Κίρτσογλου, Χεράκης (65' Βολονάκης), Κ. Πιπιλιάρης, Γ. Πιπιλιάρης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βέροια Β' - Αλεξάνδρεια 2-1 (3-0)

Αγ. Μαρίνα - Πατρίδα 3-2 (3-1)

* Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS