Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: "Κουτσουρεμένη" αγωνιστική

Α' ΕΠΣΗ: "Κουτσουρεμένη" αγωνιστική

Με τα ματς της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ, με τους δύο πρωτοπόρους να φτάνουν και πάλι στη νίκη, ενώ στα πλέι άουτ έγινε μόνο ένα εξ' αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Η Αγ. Μαρίνα δείχνει χαρακτήρα στα περισσότερα παιχνίδια της με δυνατούς αντιπάλους, σημειώνοντας επαγγελματικές νίκες. Έτσι και την Κυριακή, αν και στο πρώτος μέρος το Μακροχώρι την αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του ματς, όμως έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αφού, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φωτόπουλος απέκρουσε ο Μυλωνάς. Από εκεί και μετά, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Στο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ, η ομάδα των Τρικάλων, σταθερά μια ανάσα πίσω από την πρωτοπόρο Αγία Μαρίνα, επικράτησε δίκαια με 2-0 της Αλεξάνδρειας, έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, ήταν πιο απειλητικά, αλλά δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν την κλασσική ευκαιρία στην αντίπαλη περιοχή, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος, στο οποίο ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν δύο τέρματα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Για τα πλέι άουτ, έπαιξαν η Βέροια Β' με τη Νάουσα στο γήπεδο της Κουλούρας, με την φιλοξενούμενη να πετυχαίνει νίκη γοήτρου με 1-4, σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις:

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-0: Έκανε το καθήκον της

Στο πρώτος μέρος το Μακροχώρι αιφνιδίασε την Αγία Μαρίνα στο ξεκίνημα όταν μετά από λάθος του Ράδη, ο τελευταίος ανέτρεψε τον Χασιώτη και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι στο 5’. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φωτόπουλος αλλά ο Μυλωνάς απόκρουσε.

Από εκεί και μετά η Αγία Μαρία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 13’ έχασε τετ α τετ με τον Κρεστ (απόκρουσε σε κόρνερ ο Τζακέρι). Στο 26’ ο Λουτζανιώτης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 31’. Μετά από απόκρουση του Τζακέρι, ο Σαμιώτης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στο 61’ διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Τζακέρι απόκρουσε κοντινό σουτ του Δημητρούση, οι παίκτες της Αγίας Μαρίνας έβαλαν ξανά την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Σαμιώτης με το κεφάλι σημείωσε το 2-0.

Στο 71’ κεφαλιά του Κρεστ από κοντά πέρασε λίγο άουτ. Στο 75’ ο Αργυρόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τζακέρι αλλά ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου απόκρουσε. Στο 83’ ο Κρεστ εκμεταλλεύτηκε λάθος έξω από την περιοχή του Μακροχωρίου, προσπάθησε να πλασάρει πάνω από τον Τζακέρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 87’ πάλι ο Κρεστ μπήκε από πλάγια στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Τζακέρι απόκρουσε.

Καλή η διαιτησία του Καραντώνη (Καραγκιζόπουλος, Σαμαράς)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Ζαρογιάννης) Μυλωνάς, Ράδης, Αργυρίου, ΠΙΤΟΣ, Χατζόπουλος (67’ Μπρέγκου), ΝΙΟΓΚΑΝΑ, Κρεστ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ (67’ Αργυρόπουλος), Δημητρούσης (84’ Βουδούρης), Μουστάκας (57’ Κουτσούκης), Λουτζιανιώτης (84’ Λίρας).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) ΤΖΑΓΕΡΙ, Πρωτογέρης (84’ Τσακαλίδης), ΔΑΛΗΓΚΑΡΟΣ, Χατηκαμαγιάννης, Κιατικίδης, Βύζας, Φωτόπουλος, Χασιώτης (84’ Φαρμάκης), Κωστογλίδης (69’ Τσίλης), Νεστορόπουλος (29’ λ.τ. Μυλωνάς), Φιλιππίδης (69’ Γιάννινας).

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-0: Δίκαιη επικράτηση

Σταθερά μια ανάσα πίσω από την πρωτοπόρο Αγία Μαρίνα είναι η ομάδα των Τρικάλων. Την Κυριακή επικράτησε δίκαια με 2-0 της Αλεξάνδρειας και συνέχισε την πορεία της προς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος, τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ήταν πιο απειλητικά αλλά δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν την κλασσική ευκαιρία στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 47’ έφτασαν στο γκολ. Μετά από σέντρα του Καμπούρη, ο Κίρτσογλου δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από την περιοχή και ο Κίτσας με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0.

Μετά το γκολ, τα Τρίκαλα έβαλαν την μπάλα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και είχαν τέσσερις  πολύ καλές τελικές μέσα από την περιοχή (αποκρούστηκαν από τον Διακόπουλο) με τους Κίτσα Γ και Μαρμαρίδη (από δυο ευκαιρίες).

Στο 73’ ήρθε το 2-0. Μετά από ατομική προσπάθεια του Μαρμαρίδη, ο Κίτσας δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, η μπάλα στρώθηκε στον Μαρμαρίδη και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσέτιλα (Δρουδάκης, Αποστολίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Κερλίδης) Μένιος, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, Βλάχος, Αρβανιτίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ (89′ Τσακτσάρας), Κιρκιλιανίδης (78′ Παλιούρας), Τσιρίδης, Γεωργίου (46′ ΚΙΤΣΑΣ), Κατράνας (85′ Παπαμανώλης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:  (Κατικαρίδης) Διακόπουλος  Κίτσας Ελ., Αλμπανίδης, Ιορδανόπουλος (46′ Σιγκούνας), Τόζογλου (58′ Βολονάκης), ΚΙΤΣΑΣ Ν., Κουκουσίτσας (58′ Νικολόπουλος), Χεράκης, Κίρτσογλου (75′ Ριζόπουλος), Πιπιλιάρης Ι., Πιπιλιάρης Κ. (75′ Γεωργακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ Β’ – ΝΑΟΥΣΑ 1-4: Νίκη γοήτρου

Νίκη γοήτρου σημείωσε την Κυριακή η Νάουσα επί της Βέροιας Β’, με 1-4, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης. Τα ματς δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον αφού η υπόθεση παραμονή έχει κριθεί.

Αγωνιστικά, η Νάουσα σημείωσε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-4. Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Ντέλλας και στο 24’ ο Ηλίας σημείωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, στο 47’ ο Ντέλλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 60’ ο Σαράφης έγραψε το 0-4.

Η Βέροια μείωσε στο 70’ με τον Μπάμπαλο.

Καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Σαββίδης, Κουτζημπασόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ Β’: (Ανθυμιάδης) Τσανασίδης, Κατσαβός, Μουχτάρης, ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ, Παπαδόπουλος, Τσιάμπας, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, Αβετίδης (80’ Μαμουτόπουλος), Βασιλακάκης (78’ Χατζηθεοδώρου), Καρασαρίδης, Νανόπουλος (46’ Στραβέλας).

ΝΑΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) Σάκκος (85’ Χριστοδούλου), Ζήμνας (46’ Κουκουφίκης), Σαράφης, Βασιλειάδης, ΠΑΝΑΓΟΣ, Καραμήτρος, Κερμανίδης, Παπαγεωργόπουλος (60’ Νατσιούλας), ΗΛΙΑΣ, Παντζαρτζίδης (46’ Κωστόπουλος), ΝΤΕΛΛΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS