Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Αντώνης Λέκα της Αγ. Μαρίνας

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Αντώνης Λέκα της Αγ. Μαρίνας

Έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του είναι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Μ. Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας, Αντώνης Λέκα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση δέχτηκε η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μέσω επίσημου EMAIL από το τμήμα Scouting της Ακαδημίας ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον ποδοσφαιριστή και γέννημα θρέμμα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Αντώνη Λέκα να δώσει το παρών στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος (Κ17).

Ο Αντώνης Λέκα θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τη Δευτέρα 20/3,τη Τρίτη 21/3 και τη Τετάρτη 22/3 προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λέκα κατά το παρελθόν έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (2009),του Παναθηναϊκού (2020) και του Ατρόμητου Αθηνών (2022) ενώ κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και αρκετές ομάδες που αγωνίζονται εκτός Super League 1.

Ο 17χρονος Αντώνης Λέκα έδειξε τα προσόντα του στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και τώρα με την στήριξη του προέδρου μας κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη και του Δ.Σ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Η διοίκηση του ''Μέγα'' το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές θέλουν να συγχαρούν τον Αντώνη Λέκα για αυτήν την μεγάλη πρόκληση-πρόσκληση και να του ευχηθούν καλή επιτυχία!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS