Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣΗ: Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές ομάδες

ΕΠΣΗ: Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές ομάδες

Με μία νίκη και μία ήττα απολογισμό πραγματοποιήθηκαν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Σε εξ αναβολής αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Δοβράς (Αγίου Γεωργίου), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-16 & Κ-14, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ένωσης επικράτησαν στην ηλικιακή κατηγορία των «μικρών» με 1-0, ενώ γνώρισαν την ήττα στην ηλικιακή κατηγορία των «μεγάλων», με το ίδιο σκορ.

Στον αγώνα που προηγήθηκε χρονικά, σ’ ένα βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, οι «μικροί» του Γιώργου Κουλακιώτη επέδειξαν πάθος και δύναμη και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Μπουκλάς.

Η νίκη αυτή έφερε στην κορυφή του ομίλου την ομάδα Κ-14, σε ισοβαθμία με τον χθεσινό της αντίπαλο, και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του πρωταθλήματος.

Στο έτερο παιχνίδι, που ακολούθησε χρονικά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι «μεγάλοι» του Μανώλη Γιοβανόπουλου γνώρισαν την ήττα με 0-1, αποτέλεσμα που ψαλιδίζει τις όποιες ελπίδες διατηρούσαν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η εικόνα των δύο αναμετρήσεων είχε ως εξής:

Αγώνας Κ-14

Ε.Π.Σ. Ημαθίας-Ε.Π.Σ. Πέλλας 1-0

Σκόρερ: 9΄ Μπουκλάς

Αποβολές: -

Διαιτητής: Δώνης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)

Βοηθοί Διαιτητή: Χατζηβασιλείου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)-Μπόλης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ημαθίας (Κουλακιώτης Γεώργιος): Κόμνης, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Θεοδοσίου, Κατσαβός, Κίτσας, Συμεωνίδης (50΄ Λύχνας), Γιάννακας (68΄ Ράπτης), Μπουκλάς, Καρασαββίδης (68΄ Γουγουλέφας), Δημησίκος (76΄ Νοβάκης)

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Χαριτόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Καραμίχος, Λιθοξόπουλος και Γιαννακίδης.

Ε.Π.Σ. Πέλλας (Βοτάρης Δημήτριος): Χλοπτσούδης, Μιχαηλίδης, Δάγκας, Καρατέρπος, Φαρίνης, Κιόσης (80΄ Μποζίνης), Δερβίλης (41΄ Ρίζος), Πολυχρονιάδης (64΄ Μυλωνάς), Μπαλασιώρης, Πέγιος, Τσιγγένης.

Αγώνας Κ-16

Ε.Π.Σ. Ημαθίας-Ε.Π.Σ. Πέλλας 0-1

Σκόρερ: 80΄ Καραμήτσος

Διαιτητής: Δώνης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)

Βοηθοί Διαιτητή: Χατζηβασιλείου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)-Μπόλης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ημαθίας (Γιοβανόπουλος Εμμανουήλ): Διαμαντόπουλος, Γιαγτζίδης, Βασιλακάκης, Θεοδώρου, Παπαδόπουλος (90΄+ Μουρατίδης), Χεράκης, Γιάννινας, Τσιάμπας, Φωτεινιάς (59΄ Καραβασόπουλος), Βήτος (59΄ Χιονίδης), Μάρκου.

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Καραταράκης, Τσανασίδης, Πιλιτσίδης, Καραβαδές, Χαλκιάς και Δούμπης.

Ε.Π.Σ. Πέλλας (Τσελεμπής Αθανάσιος): Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Λάσκος, Τζιότζιος (69΄ Καραμήτσος), Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής (90΄+ Ξανθόπουλος), Κιόρτσης (87΄ Κυργερίδης), Καψάλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στις δύο ηλικιακές κατηγορίες μετά την ολοκλήρωση των εξ αναβολής αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης έχουν ως εξής:

Κ-14

Τα αποτελέσματα

Ε.Π.Σ. Ημαθίας-Ε.Π.Σ. Πέλλας 1-0

Η βαθμολογία

1. ΕΠΣ Πέλλας 9 (7-3)
2. ΕΠΣ Ημαθίας 9 (8-4)
3. ΕΠΣ Φλώρινας 4 (6-6)
4. ΕΠΣ Καστοριάς 1 (2-10)

Κ-16

Τα αποτελέσματα

Ε.Π.Σ. Ημαθίας-Ε.Π.Σ. Πέλλας 0-1

Η βαθμολογία

1. ΕΠΣ Πέλλας 12 (9-1)
2. ΕΠΣ Καστοριάς 9 (8-3)
3. ΕΠΣ Ημαθίας 3 (5-6)
4. ΕΠΣ Φλώρινας 0 (2-14)

Η επόμενη αγωνιστική

Ε.Π.Σ. Ημαθίας-Ε.Π.Σ. Φλώρινας
Ε.Π.Σ. Καστοριάς-Ε.Π.Σ. Πέλλας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS