Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ακαδημία Βέροιας: Πανηγυρίσαμε για το κατόρθωμα όλων όσων πιστέψαμε στο όνειρο

Ακαδημία Βέροιας: Πανηγυρίσαμε για το κατόρθωμα όλων όσων πιστέψαμε στο όνειρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας, όπου αναφέρεται στο κατόρθωμα της ανόδου στη Β' ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το πιο όμορφο ταξίδι ξεκίνησε για τους αθλητές μας το καλοκαίρι του 2022 όταν πήραμε την απόφαση να αγωνιστεί η Κ16 της Ακαδημίας στην Γ' Κατηγορία του νομού Ημαθίας.

Σε πείσμα διάφορων καταστάσεων μα με πίστη στους αθλητές μας, στην δυναμική και στις ικανότητές τους, στο ταλέντο αλλά και την αγάπη τους για την ομάδα ξεκινήσαμε προετοιμασία για μια νέα εμπειρία για τα παιδιά μας.

Όλοι τους θρέμματα της Ακαδημίας, με ηλικίες να μην ξεπερνούν τα 16 χρόνια. Η αφοσίωση και η δουλειά στην προπόνηση μας έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β' Ομίλου.

Σε μια πραγματική γιορτή αγωνιστήκαμε με την ομάδα του "Ατρόμητου" Διαβατού, όπου με σκορ 1-3 χάσαμε τον τίτλο του "υπερπρωταθητή. Κάτι που φυσικά δεν μας εμπόδισε να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε το κατόρθωμα όλων όσων πιστέψαμε στο όνειρο. Χειροκροτήσαμε τον αντίπαλο και σηκώσαμε ψηλά το κύπελλο που θα μας οδηγήσει στην Β' Ερασιτεχνική.

Συγχαρητήρια σε όλους, διοίκηση, προπονητές, παίκτες για την επιτυχία της ανόδου.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του "Ατρόμητου" Διαβατού για την άνοδο και τον τίτλο του "Υπερπρωταθλητή". Καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS